Bążur! Witajcie w foodcaście, w którym rozmawiamy z szefami kuchni, właścicielami restauracji, smakoszami, gospodarzami i wszystkimi łasuchami nie tylko z łódzkiego podwórka. Z obsesją gadamy o jedzeniu, smakach i zapachach. Co dwa tygodnie postaramy się Was zaprosić do stołu, czasem zasiorpiemy, czasem zamlaszczemy.
Mówimy catering dietetyczny, dieta pudełkowa lub jedzenie pod drzwi – nazw wiele, a popularność tego rozwiązania co raz większa. Powodów rosnącego zainteresowania kateringiem jest wiele. Ale dlaczego? Dzisiaj porozmawiamy m.in. o tym z naszymi gośćmi – reprezentantami cateringu dietetycznego Tajm – Pauliną Bartczak oraz Michałem Banachowskim.
Dieta pudełkowa jest ciekawym odzwierciedleniem nawyków i przyzwyczajeń polaków. Jesteśmy coraz bardziej świadomi wpływu racjonalnego żywienia na stan naszego zdrowia i samopoczucie, a z drugiej strony nie mamy czasu na samodzielne przygotowanie posiłku od podstaw. Kto najczęściej sięga po diety pudełkowe? Jakie diety cieszą się największą popularnością? O tym w najnowszym odcinku podcastu Bążur.
Partnerem podcastu jest Catering Dietetyczny Tajm
tajm.pl
Autor podcastu
Igor Jankowski: projektant z ponad 15 letnim doświadczeniem, właściciel studia Zostaw To Nam, współtwórca bloga oraz podcastu o rozwoju Inny Rytm. Na co dzień doradza i buduje strategie komunikacji dla branży Horeca. Projektuje identyfikacje wizualne, tworzy murale i ciągle poszukuje nowych form wyrażania siebie. Jego miłość do kulinariów przekłada na organizowane przez całą ekipę portalu festiwale.